Jak zarzadzac zamowieniami klientow w restauracji

programy do zarządzania firmąOprogramowanie dla firm | Systemy ERP | POLKAS

Każdy przedsiębiorca, niezależnie od branży chce mieć jak najlepsze źródło informacji o tym, co dzieje się w jego firmie, aby w jak najlepszy sposób móc nią zarządzać i dostosować się do wymagań rynku. Będąc właścicielem restauracji warto zaopatrzyć się w narzędzie jakim jest dobre oprogramowanie pomagające zarządzać zamówieniami klientów, ale także pomagające kontrolować wszystko co dzieje się w restauracji.

Takim oprogramowaniem jest POS. Program ten spełnia wymagania nawet najbardziej wymagających restauratorów. Wartym zaznaczenia jest fakt, iż program ten jest zawsze dostosowywany do indywidualnych potrzeb każdego restauratora, dzięki czemu jego funkcjonalność sprawdza się zarówno w pojedynczym lokalu jak i w dużych sieciach restauracji. Program POS pomaga zarządzać i kontrolować restaurację. Dzięki niemu posiadamy pełną informację o tym, co dzieje się w lokalu.
Obsługa programu dzięki przyjaznemu interfejsowi jest bardzo intuicyjna, wszystko jest bardzo przejrzyste, dzięki czemu nie ma konieczności przeprowadzania czasochłonnych szkoleń personelu, które dodatkowo generują koszty.
Wśród podstawowych opcji programu znajdziemy graficzną prezentację układu sali restauracyjnej z uwzględnieniem dokonanych rezerwacji stolików oraz przypisaniem zamówień i rachunków od poszczególnych klientów. Pozwala on także na modyfikowanie zamówień. Dodatkowo program POS pomaga w elastycznym kształtowaniu cen oraz bieżącym nadawaniu rabatów, a także ich kontrolę przez managera czy właściciela.
Poza zarządzaniem zamówieniami klientów restauracji oprogramowanie POS pozwala również na zarządzanie personelem poprzez możliwość rozliczania kelnerów w dowolnym momencie. Inną przydatną funkcją programu jest możliwość rejestracji czasu pracy pracowników.
Program POS jest oprogramowaniem używanym przez wielu restauratorów i cieszy się dużym uznaniem na rynku. Jego wielofunkcyjność ułatwia zarządzanie lokalem oraz usprawnia pracę kelnerom. POS pozwala na efektywne zarządzanie restauracją, w skutek czego pomaga on w generowaniu zysków i eliminowaniu zbędnych kosztów.


POLKAS
Pasternik 94, 31-354 Kraków
12 634 05 44
http://www.polkas.pl