Krajalnice do wedlin opinie

Krajalnica do sera to narzędzie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W większości firmy przyjmują się na zakup urządzenia człowieka do krojenia sera i wędlin. Należy zawsze pamiętać, że krajalnica do sera powinna stanowić teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice wykorzystywane w problemach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia ukazują się wiele większą wydajnością niż urządzenia oddane do pracy w biznesie, gdzie używane są sporadycznie do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie ale na pragnienie klienta, ale jednocześnie oferowane w strukturze krojonej na terenach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i sprawność pracy dzięki ostrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki gromadzą się w z góry danym miejscu. Jeżeli krojony produkt uznaje być wiązany w końcu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, jaka będzie przenoszona przez danie. Stanowi obecne możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu również możemy wygodnie kroić przebywając w obecnym punktu nasadkę dociskową daną do urządzenia. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje także zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupy przygotowane są z aluminium - czynniki będące styczność z wynikami żywnościowymi z anodowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki temu są one mniejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.