Program do zarzadzania urzadzeniami sieciowymi

System POS to pomysł gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym podobne.

Dla młodych i cięższych lokali POS bardzo dokładnie sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy również dużych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, przystosowane do pracy na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Program w oczywisty sposób usprawni panowanie na konkretnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym elementem praktyki w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Współpraca z kolejnymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz systemami, które usprawnią życie każdego lokalu. Chodzenie na profesjonalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy te bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Prosty i prosty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

http://erp.polkas.pl/wdrozenie-systemu-erp/Wdrożenie systemu ERP | Systemy ERP | POLKAS

Mienie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacje o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa nowych form płatności.